Kreativni summit = praznujem uresničitev sanj 🥳 🤩
Kreativni summit = praznujem uresničitev sanj 🥳 🤩

Kreativni summit = praznujem uresničitev sanj 🥳 🤩

Kreativni summit = praznujem uresničitev sanj 🥳 🤩

Veš, 4. aprila sem praznovala 1 leto (na 2 + 3 podlage) od kar sem se ponovno podala na pot podjetništva in odprla svoje podjetje. Nisem točno vedela, kam me bo odneslo, še manj pa, da se mi bo leto dni za tem uresničila dolgoletna želja.

Z veseljem ti sporočam in te povabim na predavanje, ki ga bom imela v sklopu Pozitivne psihologije za boljše življenje. O tem, da bom imela to čast in bila kot gostujoča predavateljica povabljena k sodelovanju, sem potiho sanjala leta. Od kar vem, da obstajajo.

Letos se je zgodilo!!! 💖

OMG. Zelo sem navdušena in počaščena, da je moje dolgoletno delo obrodilo takšne sadove. Noro. 🤩 V sklopu Kreativnega summita bom imela predavanje Zaviralci kreativnosti in kako jih odpraviti. (Več info spodaj.)

Naj naslovim velikega slona v dnevni sobi!

Se tudi ti sprašuješ, kaj ima kreativnost in kreativno razmišljanje skupnega z osebno rastjo?

Na prvi pogled ne prav veliko. Vsaj meni se je na začetku zdelo tako. A od kar sem v rednem stiku s kreativnostjo in kreativnim razmišljanjem moram priznati, da je osebni razvoj dobil nove razsežnosti.

Naj omenim le nekaj njih:

 1. opažam večjo toleranco – do sebe in drugih,
 2. pomaga pri prepoznavanju in izražanju čustev,
 3. odmika samocenzuro in spodbuja sprejemanje sebe, svojih misli in idej,
 4. povečuje samozavest in sprejemanje ‘napak’,
 5. pomaga pri sproščanju in zaupanju vase,
 6. postane vir navdiha in motivacije, …

Meni se je svet obrnil na glavo, od kar sem se začela ukvarjati s kreativnim razmišljanjem. Predvsem mi je noro, kako se vse zgoraj naštete stvari zgodijo, ko niti ne veš in ne ciljaš tja. Tako posredno. Preprosto se prikradejo v tvoje življenje. 😍

Zato! Če te lahko, in če te ‘zanima’ katerakoli zgoraj navedena točka, te povabim …

Vabilo:

… na Kreativni summit – Ideje za uspešnejše soočanje z vsakdanjimi in službenimi izzivi, ki se bo dogajal na spletu, vsak dan od 15. do 21. aprila 2024.

To je teden, ko svet in tudi Slovenci praznujemo Svetovni teden in dan kreativnosti. Ta se začne s 15. aprilom, ko je rojstni dan Leonarda da Vincija, in konča z 21. aprilom, ki so ga Združeni narodi razglasili za mednarodni dan kreativnosti. Temu tednu so dodali še praznovanje 6. maja, ki je Svetovni dan coachinga.

Program spletnih predavanj:

 1. Ponedeljek, 15. 4. ob 19h: Miti in resnice o kreativnosti, mag. Nastja Mulej
 2. Torek, 16. 4. ob 19h: Kreativnost: ključ do notranje motivacije in produktivnosti, mag. Rosana Šuc Ravničan in dr. Nataša Iršič Bedenik
 3. Sreda, 17. 4. ob 19h: Lepota nepopolnosti: Kaj nas lahko naučijo Kintsugi, pozitivna psihologija in kreativnost? mag. Katja Kerin Rozman​
 4. Četrtek, 18. 4. ob 19h: Kreativni odmori za večjo (samo)motivacijo zaposlenih, Aleksandra Arnuš in ​Tanja Čajavec
 5. Petek, 19. 4. ob 19h: Kako spodbujati kreativno timsko sodelovanje (v organizacijah, šolah in družinah)? mag. Janja Milič Velkaverh
 6. Sobota, 20. 4. ob 19h: Kako zagotoviti uspešen nenehen proces inoviranja v vaši organizaciji mag. Primož Zupan
 7. Nedelja, 21. 4. ob 19h: Zaviralci kreativnosti in kako jih premagati, Danica Tajčman​​
 8. Ponedeljek, 6. 5. ob 19h: Izboljšanje produktivnosti, dobrega počutja in duševnega zdravja s pomočjo coaching psihologije, dr. Daša Grajfoner in Meta Grošelj


Okrog 19.45 bo prostor za vaša vprašanja predavateljem.

Udeleženci bodo lahko na vsakem predavanju pridobili Potrdilo o udeležbi. Če bomo prisotni na vsaj 75 % predavanj (6 od 8), bomo dobili certifikat KREATIVNI UM (tega priporočam).

Nagradna igra

Po vsakem predavanju bo na kanalih Pozitivne psihologije na Facebooku, Instagramu in Linkedinu potekala tudi nagradna igra za še nadaljnja zanimiva izobraževanja in knjige, ki spodbujajo kreativno razmišljanje.

Tudi moja darila se skrivajo v nagradnih igrah. Podarila sem 1x dostop do spletnega “Self-coaching” tečaja: ‘Vprašaj se, kaj pa če ___?‘ in 2x udeležbo na delavnici EFT, ki jo bom razpisala v maju.

Srečno pri žrebanju!

Več podrobnosti o KREATIVNEM SUMMITU
in brezplačne prijave: tukaj

Leave a Reply

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share